Senzori

RIEGL VQ-1560 II

Sistem VQ-1560-II je kompletna integrisana merna platforma koja omogućava istovremeno snimanje oblaka tačaka laserskog skeniranja i snimanje RGB fotografija. Ovaj uređaj je efikasan u mapiranju velikih prostranstava i posebno je dizajniran za mapiranje veoma širokih područja kao i područja na velikim nadmorskim visinama. Sa brzinom skeniranja od 2 x 1,33 miliona tačaka u sekundi, ovaj uređaj pruža najbolje iz svoje klase.

RIEGL VUX-1LR

Ovaj uređaj je namenjen za montiranje na helikoptere radi mapiranja puteva, železnica, dalekovoda, gasovoda i drugog. Takođe može biti pričvršćen na različita vozila, kao i na brodove radi efikasnijeg mobilnog mapiranja.

Phase One iXM-RS150F

Sa ultra visokom rezolucijom kamere (14204×10652), ovaj uređaj omogućava brzo i kvalitetno fotografisanje. Zahvaljujući najmodernijem BSI CMOS senzoru (3.76 µm pixels), koga karakteriše jako širok dinamički opseg, sprečava se gubitak detalja na fotografijama čak i pri nepovoljnim uslovima osvetljenja, što omogućava veliku produktivnost i precizne fotografije iz vazduha.

Naša flota

Trenutno u našoj floti imamo pouzdane letelice: